Sportrevalidatie Utrecht

Sportrevalidatie fysiotherapie

Bewegen is essentieel voor het herstel van het lichaam. Het is dan ook niet weg te denken bij Fysio Verwey. De fysiotherapeuten van Fysio Verwey werken nauw samen met u om geïndividualiseerde programma’s te ontwikkelen die gericht zijn op onderwijs, ondersteuning en maximaal herstel ook op het gebied van sport revalidatie. 

Door middel van gericht onderzoek met ontzettend veel aandacht voor een goede diagnostiek wordt de juiste diagnose vertaald naar een persoonlijk behandelprogramma. Op deze manier wordt een ideaal behandelprogramma uitgestippeld en afgestemd op u als individu. Met als einddoel, zo fit mogelijk worden. 

Fysio Verwey staat bekend om zijn expertise op het gebied van sportrevalidatie. Voor Sportrevalidatie bent u daarom zeker bij ons aan het juist adres. Wij helpen u zo snel mogelijk zodat u weer optimaal kunt gaan sporten!

Sportrevalidatie Utrecht

Stijn en Martijn hebben beiden topsport ervaring in het roeien, rugby en wielrennen. Zij zullen altijd kijken wat er mogelijk is voor de geblesseerde sporter. Wanneer nodig wordt er contact gezocht met coach of sportarts, zodat we een goede communicatie kunnen houden en alle partijen exact weten wat er speelt en wat er is afgesproken.

Onze praktijk is makkelijk te bereiken van zowel Utrecht oost, zuid, noord als west. U kunt  een afspraak maken via onze website of direct telefonisch contact opnemen met een van de specialisten. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw verhaal en geven graag advies over een geschikt behandelplan en beantwoorden vrijblijvend eventuele vragen.

Kunnen wij u met onze sportrevalidatie expertise en sportachtergrond jou binnenkort helpen? Neem contact met ons op voor een intake! Een sportrevalidatie intake bij Fysio Verwey is vaak al mogelijk binnen 24 uur.

sportfysiotherapie Utrecht

Stijn heeft veel ervaring met het behandelen van sportblessures van allerlei aard en heeft ervaring met een uitgebreid scala aan revalidatieprogramma’s. Om u zo weer op topniveau te kunnen krijgen. Bij Fysio Verwey wordt bij de revalidatie gebruik gemaakt van de trainingsfaciliteiten van de sportschool MLAB. Hier zal geregeld fysiek worden getest om zo te kijken naar de voorwaarden voor bewegen.

Sport fysio in de buurt van Utrecht Oost

Sport fysiotherapie in Utrecht volgen? Bij Fysio Verwey bieden wij een behandelplan of revalidatieschema op maat aan, compleet afgestemd op de sport die u beoefent. Zo kunt u op de meest efficiënte manier herstellen van functies of revalideren van uw blessure.

Voordelen sportfysiotherapie Utrecht:

 • State-of-the-art diagnostische en sportapparatuur
 • Gespecialiseerde fysiotherapeuten om patiënten te helpen hun mobiliteit,functionaliteit en uiteindelijk hun kwaliteit van leven te verbeteren
 • Volledig scala aan behandelopties met oog voor de sporter
 • Toegewijde topsporters als therapeuten
 • Geregistreerd bij het Centraal Kwaliteits Register(evenals een BIG registratie)
 • Gespecialiseerd is zowel Sportrevalidatie als manuele therapie
 • Persoonlijk revalidatieplan

Revalidatie fysiotherapie bij Fysio Verwey

Naast sportfysiotherapie zijn veelvoorkomende behandeltechnieken die wij uitvoeren bedrijfs fysiotherapie, manuele therapie en dynamische fietspositie analyse. Wij kijken samen met u welke behandeling het beste bij uw wensen en doelen passen. 

Heeft u klachten en bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw sportprestaties weer op goed niveau te brengen? Maak dan een afspraak, om samen met ons een revalidatieplan op te stellen. Wij staan voor jou klaar en helpen u graag verder.

Waarom Fysio Verwey?

 • Hoge patiënttevredenheid
 • Persoonlijke behandelplannen
 • Contracten met alle zorgverzekeraars
 • Geen verwijzing van uw huisarts nodig
 • Moderne apparatuur, ruime faciliteiten
 • Veel specialistische kennis in huis
 • Direct geholpen, binnen 24 uur
 • Specialist in manuele therapie
 • Goed bereikbaar vanuit Utrecht oost, noord, zuid en west

Lees wat patiënten van ons vinden!

 • Avatar Sara Fransen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Stijn en Timen hebben mij heel goed geholpen met roei-gerelateerde knie- en rugklachten. Erg bekwame fysiotherapeuten met duidelijke uitleg, nuttige oefeningen … More en een fijne setting!
 • Avatar Kay Krijnen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Stijn heeft echt maatwerk geleverd voor mijn blessure. Hij heeft een behandelplan gemaakt en overlegd die precies klopte bij wat er nodig was in mijn situatie. … More Top!
 • Avatar Bart van Delden ★★★★★ een jaar geleden
  Als oud roeier en huidig wielrenner sloot Stijn perfect bij mij aan, zijn ervaring in beide sporten was dan ook de reden voor mij om hem uit te kiezen. … More En met succes, hij heeft mij goed geholpen met knieklachten op de fiets en daarnaast kunnen helpen met het goed uitvoeren van krachttraining. Zeker aan te raden dus. Bedankt Stijn!

Pijn of lichamelijke klachten?

Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.