Schrijf een review voor Fysio Verwey!

 • Home
 • Schrijf een review…

Deel je ervaring met onze Fysiotherapie en manuele praktijk.

Klik op de knop hieronder om uw review te plaatsen.

Google review

Bedankt voor het vertrouwen in onze praktijk. Wij zetten ons iedere dag in om ervoor te zorgen dat mensen weer fit en vitaal door het leven kunnen. 

Wij nemen veel tijd om allereerst jou bewust te maken van de oorzaken van het probleem. Vervolgens wordt er een duidelijk persoonlijk plan opgesteld, dat moet leiden tot een duurzaam herstel. Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen, zodat zij zonder fysieke klachten door het leven kunnen gaan!

Heeft u een vriend(in), familielid, kennis of collega die op zoek is naar een geschikte therapeut? Schroom dan vooral niet om ons voor te stellen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe patiënten!

fysioverwey-ervaringen-behandeling

Wat zeggen onze cliënten?

Bekijk onze reviews

Fysio Verwey | Fysiotherapie, Manuele Therapie & Sportrevalidatie IconFysio Verwey | Fysiotherapie, Manuele Therapie & Sportrevalidatie

Eendrachtlaan 114, Utrecht

5,0 14 reviews

 • Avatar Sara Fransen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Stijn en Timen hebben mij heel goed geholpen met roei-gerelateerde knie- en rugklachten. Erg bekwame fysiotherapeuten met duidelijke uitleg, nuttige oefeningen … More en een fijne setting!
 • Avatar Kay Krijnen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Stijn heeft echt maatwerk geleverd voor mijn blessure. Hij heeft een behandelplan gemaakt en overlegd die precies klopte bij wat er nodig was in mijn situatie. … More Top!
 • Avatar Bart van Delden ★★★★★ een jaar geleden
  Als oud roeier en huidig wielrenner sloot Stijn perfect bij mij aan, zijn ervaring in beide sporten was dan ook de reden voor mij om hem uit te kiezen. … More En met succes, hij heeft mij goed geholpen met knieklachten op de fiets en daarnaast kunnen helpen met het goed uitvoeren van krachttraining. Zeker aan te raden dus. Bedankt Stijn!
 • Avatar milou verhoeff ★★★★★ een jaar geleden
  Stijn heeft mij geholpen met rugklachten met roeien, zijn uitleg was duidelijk en hij werkte doelgericht. Hij heeft mij zo snel mogelijk ‘terug de boot’ … More in gekregen en fijn begeleid
 • Avatar Harry van de Pol ★★★★★ een jaar geleden
  Stijn en Timen zijn zeer bekwaam. De ontwerpen een op maat gesneden programma, observeren goed of de oefeningen werken en passen ze zonodig direct aan. … More Met mijn lichte handicap precies wat ik nodig heb. Ook niet onbelangrijk: het ook echt leuke gasten. Daarnaast is de setting in een no-nonsense sportschool ook erg prettig en niet-klinisch
 • Avatar wessel vercammen ★★★★★ 7 maanden geleden
  Erg lang rondgelopen met vage rugklachten en vage pijn tussen de ribben. Na de oefeningen ben ik er nu gelukkig vanaf. Erg fijne fysiotherapeut met kennis. … More

Waarom kiezen voor Fysio Verwey?

Hoge patiënttevredenheid
Persoonlijke behandelplannen
Contracten met alle zorgverzekeraars
Geen verwijzing van uw huisarts nodig
Moderne apparatuur, ruime faciliteiten
Veel specialistische kennis in huis
Direct geholpen, binnen 24 uur
Specialist in manuele therapie
Goed bereikbaar vanuit Utrecht oost, noord, zuid en west

Martijn-snoeck-op-locatie

Pijn of lichamelijke klachten?

Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.