Wie is Fysio Verwey? Wij vertellen over ons

Benieuwd waarmee wij kunnen helpen?

Onze ervaring en specialiteiten 

Ons uitgangspunt is: diagnostiek gaat voor alles; dit bepaalt uiteindelijk het succes van de behandelingen. Wij behandelen patiënten met musculoskeletale disfuncties, dat zijn bewegings klachten en pijn bij bewegen. Onze specialiteit is het behandelen van sportblessures, manuele therapie en reguliere fysiotherapeutische klachten.

Patiënten worden door ons binnen 24 uur geholpen. Wij vormen een duidelijk beeld over wat er precies aan de hand is en maken aansluitend een. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u het ook begrijpt hoe het zit en nemen wij u volledig mee in het behandelproces. Met persoonlijke aandacht in combinatie met onze expertise streven wij naar zo groot mogelijke effectiviteit en tevredenheid.

Door onze eigen passie voor sport en ervaring als topsporters  zijn wij bekend met de mentaliteit die daarbij komt kijken. Wij houden continu onze kennis up-to-date om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten van behandelmogelijkheden van blessures en fysieke klachten. Als er een revalidatie traject wordt gestart zal er gebruik gemaakt worden van top- trainers, de benodigde middelen en materiaal.

Wat beweegt ons om mensen te helpen? Bekijk onze video!

Wat kunt u verwachten?

Wij helpen u met de fysieke klacht te verbeteren en de pijn te verlichten. Hierbij komt onze topsport ervaring ook weer goed van pas. Ongeacht welke klacht wordt ieder bij ons begeleid of behandeld door hoofd, hand en hart.

Wij zorgen ervoor dat u voor zover mogelijk altijd door dezelfde therapeut wordt behandeld. Voor een snelle en optimale behandeling en planning vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen voor een afspraak. Dit kan gewoon via de website rechtstreeks in de agenda.

Vanaf 2019 zijn wij gevestigd in de gym van Move Lift Act Breathe (MLAB). Samenwerken met de sportschool nemen wij heel erg serieus. Wij zien het einde van een behandeltraject optimaal slagen als de patiënt niet meer voor dezelfde klacht terugkomt en daarom vinden wij het belangrijk als een patiënt blijft bewegen en dan is het heel handig als MLAB direct beschikbaar is. Andersom zijn we natuurlijk ook heel dichtbij als een sporter bij MLAB geblesseerd raakt.

“Hoi, ik ben Martijn Snoeck, master sportfysiotherapeut bij fysiotherapie Verwey en tevens ook beweegcoach/crossfitter bij MLAB. Ik haal veel voldoening uit het vinden van de oorzaak van de blessure om hier vervolgens samen met de cliënt een op maat gemaakt plan voor te maken.”

home-over-ons

Lees wat patiënten van ons vinden!

Fysio Verwey | Fysiotherapie, Manuele Therapie & Sportrevalidatie IconFysio Verwey | Fysiotherapie, Manuele Therapie & Sportrevalidatie

Eendrachtlaan 114, Utrecht

5,0 14 reviews

 • Avatar Sara Fransen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Stijn en Timen hebben mij heel goed geholpen met roei-gerelateerde knie- en rugklachten. Erg bekwame fysiotherapeuten met duidelijke uitleg, nuttige oefeningen … More en een fijne setting!
 • Avatar Kay Krijnen ★★★★★ 5 maanden geleden
  Stijn heeft echt maatwerk geleverd voor mijn blessure. Hij heeft een behandelplan gemaakt en overlegd die precies klopte bij wat er nodig was in mijn situatie. … More Top!
 • Avatar Bart van Delden ★★★★★ een jaar geleden
  Als oud roeier en huidig wielrenner sloot Stijn perfect bij mij aan, zijn ervaring in beide sporten was dan ook de reden voor mij om hem uit te kiezen. … More En met succes, hij heeft mij goed geholpen met knieklachten op de fiets en daarnaast kunnen helpen met het goed uitvoeren van krachttraining. Zeker aan te raden dus. Bedankt Stijn!
 • Avatar milou verhoeff ★★★★★ een jaar geleden
  Stijn heeft mij geholpen met rugklachten met roeien, zijn uitleg was duidelijk en hij werkte doelgericht. Hij heeft mij zo snel mogelijk ‘terug de boot’ … More in gekregen en fijn begeleid
 • Avatar Harry van de Pol ★★★★★ een jaar geleden
  Stijn en Timen zijn zeer bekwaam. De ontwerpen een op maat gesneden programma, observeren goed of de oefeningen werken en passen ze zonodig direct aan. … More Met mijn lichte handicap precies wat ik nodig heb. Ook niet onbelangrijk: het ook echt leuke gasten. Daarnaast is de setting in een no-nonsense sportschool ook erg prettig en niet-klinisch
 • Avatar wessel vercammen ★★★★★ 7 maanden geleden
  Erg lang rondgelopen met vage rugklachten en vage pijn tussen de ribben. Na de oefeningen ben ik er nu gelukkig vanaf. Erg fijne fysiotherapeut met kennis. … More

Pijn of lichamelijke klachten?

Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.

Persoonlijk plan

• Hoge patiënttevredenheid
• Persoonlijke behandelplannen
• Contracten met alle zorgverzekeraars

Specialisten

• Geen verwijzing van uw huisarts nodig
• Moderne apparatuur, ruime faciliteiten
• Veel specialistische kennis in huis

Snelle service

• Direct geholpen, binnen 24 uur
• Specialist in manuele therapie
• Goed bereikbaar vanuit Utrecht oost, noord, zuid en west