Wie is Fysio Verwey? Wij vertellen over ons

Benieuwd waarmee wij kunnen helpen?

Onze ervaring en specialiteiten 

Ons uitgangspunt is: diagnostiek gaat voor alles; dit bepaalt uiteindelijk het succes van de behandelingen. Wij behandelen patiënten met musculoskeletale disfuncties, dat zijn bewegings klachten en pijn bij bewegen. Onze specialiteit is het behandelen van sportblessures, manuele therapie en reguliere fysiotherapeutische klachten.

Patiënten worden door ons binnen 24 uur geholpen. Wij vormen een duidelijk beeld over wat er precies aan de hand is en maken aansluitend een. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u het ook begrijpt hoe het zit en nemen wij u volledig mee in het behandelproces. Met persoonlijke aandacht in combinatie met onze expertise streven wij naar zo groot mogelijke effectiviteit en tevredenheid.

Door onze eigen passie voor sport en ervaring als topsporters  zijn wij bekend met de mentaliteit die daarbij komt kijken. Wij houden continu onze kennis up-to-date om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten van behandelmogelijkheden van blessures en fysieke klachten. Als er een revalidatie traject wordt gestart zal er gebruik gemaakt worden van top- trainers, de benodigde middelen en materiaal.

Wat beweegt ons om mensen te helpen? Bekijk onze video!

Wat kunt u verwachten?

Wij helpen u met de fysieke klacht te verbeteren en de pijn te verlichten. Hierbij komt onze topsport ervaring ook weer goed van pas. Ongeacht welke klacht wordt ieder bij ons begeleid of behandeld door hoofd, hand en hart.

Wij zorgen ervoor dat u voor zover mogelijk altijd door dezelfde therapeut wordt behandeld. Voor een snelle en optimale behandeling en planning vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen voor een afspraak. Dit kan gewoon via de website rechtstreeks in de agenda.

Vanaf 2019 zijn wij gevestigd in de gym van Move Lift Act Breathe (MLAB). Samenwerken met de sportschool nemen wij heel erg serieus. Wij zien het einde van een behandeltraject optimaal slagen als de patiënt niet meer voor dezelfde klacht terugkomt en daarom vinden wij het belangrijk als een patiënt blijft bewegen en dan is het heel handig als MLAB direct beschikbaar is. Andersom zijn we natuurlijk ook heel dichtbij als een sporter bij MLAB geblesseerd raakt.

“Hoi, ik ben Timen Hartog. Sport heeft altijd mijn interesse gehad. Volleybal en roeien heb ik intensief beoefend en door verschillende blessures ben ik in aanraking gekomen met fysiotherapie. Na mijn revalidatie kon ik weer doen wat ik wilde. Dit wil ik ook voor jullie betekenen.”

Over Ons Fysiotherapie Utrecht

Lees wat patiënten van ons vinden!

Fysio Verwey | Fysiotherapie, Manuele Therapie & Sportrevalidatie IconFysio Verwey | Fysiotherapie, Manuele Therapie & Sportrevalidatie

Eendrachtlaan 114, Utrecht

5,0 10 reviews

 • Avatar Bart van Delden ★★★★★ 4 maanden geleden
  Als oud roeier en huidig wielrenner sloot Stijn perfect bij mij aan, zijn ervaring in beide sporten was dan ook de reden voor mij om hem uit te kiezen. … More En met succes, hij heeft mij goed geholpen met knieklachten op de fiets en daarnaast kunnen helpen met het goed uitvoeren van krachttraining. Zeker aan te raden dus. Bedankt Stijn!
 • Avatar milou verhoeff ★★★★★ 4 maanden geleden
  Stijn heeft mij geholpen met rugklachten met roeien, zijn uitleg was duidelijk en hij werkte doelgericht. Hij heeft mij zo snel mogelijk ‘terug de boot’ … More in gekregen en fijn begeleid
 • Avatar Harry van de Pol ★★★★★ 6 maanden geleden
  Stijn en Timen zijn zeer bekwaam. De ontwerpen een op maat gesneden programma, observeren goed of de oefeningen werken en passen ze zonodig direct aan. … More Met mijn lichte handicap precies wat ik nodig heb. Ook niet onbelangrijk: het ook echt leuke gasten. Daarnaast is de setting in een no-nonsense sportschool ook erg prettig en niet-klinisch
 • Avatar Sandra Arends ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik kom al een tijdje regelmatig bij Stijn voor verschillende type behandelingen en blessurepreventie. I.v.m. mijn sport, is het belangrijk dat mijn lijf … More soepel en gezond blijft. Hier weet hij altijd weer voor te zorgen!
 • Avatar Michael Wernert ★★★★★ 6 maanden geleden
  Stein is diegene die als ik echt problemen heb met mijn lijf, hij dit altijd kan fixen. Ik (en mijn vrouw) komen echt al jaren bij hem. Door mijn fysiek … More zware werk heb ik soms klachten, klachten die een masseur niet kan oplossen. Dan kom ik bij Stein, resultaat gegarandeerd! Ik heb Stein al bij veel van mijn vrienden en kennissen aanbevolen en dat is niet zomaar.
 • Avatar Ingeborg Haasdijk - Jans ★★★★★ 6 maanden geleden
  Ik ben heel blij met Stijn! Al een paar keer een vervelende pijn in mijn schouder gehad en Stijn heeft hem snel weer "onder controle". En ik … More kan snel terecht, dat is heel erg fijn als je niet kan slapen van de pijn. Stijn controleert het ook goed en na de behandeling krijg ik duidelijke oefeningen mee.

Pijn of lichamelijke klachten?

Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.

Persoonlijk plan

• Hoge patiënttevredenheid
• Persoonlijke behandelplannen
• Contracten met alle zorgverzekeraars

Specialisten

• Geen verwijzing van uw huisarts nodig
• Moderne apparatuur, ruime faciliteiten
• Veel specialistische kennis in huis

Snelle service

• Direct geholpen, binnen 24 uur
• Specialist in manuele therapie
• Goed bereikbaar vanuit Utrecht oost, noord, zuid en west