Wie is Fysio Verwey? Wij vertellen over ons

Benieuwd waarmee wij kunnen helpen?

Ons uitgangspunt is: diagnostiek gaat voor alles; dit bepaalt uiteindelijk het succes van de behandelingen.Wij behandelen patiënten met musculoskeletale disfuncties, dat zijn klachten en pijn bij bewegen. Onze specialiteit is het behandelen van sportblessures

Patiënten worden door ons binnen 24 uur geholpen. Wij vormen een duidelijk beeld over wat er precies aan de hand is en maken aansluitend een. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u het ook begrijpt hoe het zit en nemen wij u volledig mee in het behandelproces. Met persoonlijke aandacht in combinatie met onze expertise streven wij naar zo groot mogelijke effectiviteit en tevredenheid.

Door onze eigen passie voor sport en ervaring als topsporters  zijn wij bekend met de mentaliteit die daarbij komt kijken. Wij houden continue onze kennis up-to-date om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten van behandelmogelijkheden van blessures en fysieke klachten. Als er een revalidatie traject wordt gestart zal er gebruik gemaakt worden van top- trainers, de benodigde middelen en materiaal.

Wij helpen u uw musculoskeletale disfunctie te verbeteren en de pijn te verlichten. Hierbij komt onze topsport ervaring ook weer goed van pas. ongeacht welke klacht wordt ieder bij onde begeleid of behandeld door hoofd, hand en hart.

Wij zorgen ervoor dat u voor zover mogelijk altijd door dezelfde therapeut wordt verzorgd. Voor een snelle en optimale behandeling en planning vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen voor een afspraak.

“Hoi, ik ben Timen Hartog. Sport heeft altijd mijn interesse gehad. Volleybal en roeien heb ik intensief beoefend en door verschillende blessures ben ik in aanraking gekomen met fysiotherapie. Na mijn revalidatie kon ik weer doen wat ik wilde. Dit wil ik ook voor jullie betekenen.”

  • Hoge patiënttevredenheid
  • Persoonlijke behandelplannen
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Geen verwijzing van uw huisarts nodig
  • Moderne apparatuur, ruime faciliteiten
  • Veel specialistische kennis in huis
  • Direct geholpen, binnen 24 uur
  • Specialist in manuele therapie
  • Goed bereikbaar vanuit Utrecht oost, noord, zuid en west

Pijn of lichamelijke klachten?

Maak nu een afspraak met een van onze specialisten.